Lägga avlopp

Entreprenör? Vi guidar dig

Nöjd kund är lika med nöjd entreprenör. Därför har vi skapat tryckavloppslösningar som skapar långsiktig trygghet och minimerar riskerna för dig som entreprenör när du ska lägga avlopp i samfälligheter eller enskilda fastigheter. Våra högkvalitativa och hållbara LPS®-system är pålitliga och underhållsfria, vilket minimerar antalet tidskrävande återbesök hos kunden.

Att lägga avlopp kräver sin kunskap. Vi är ditt bollplank hela vägen och erbjuder rådgivning, projektering, byggledning, dimensionering och drift av ditt nästa VA-projekt. SKT skräddarsyr ett avloppssystem som matchar din kunds exakta behov.

När du ska lägga avlopp

Tjänster för entreprenörer

Fått ett kunduppdrag som innefattar att lägga avlopp? Då har du kommit rätt. Vi finns vid din sida under hela projektet. Vad behöver du hjälp med? 

  • VA-utredning
  • Projektering
  • Dimensionering
  • Planering av avloppsnät
  • Underhåll av LPS
  • Service och reparation

Tryckavlopp

Fördelarna med tryckavlopp är många – kostnadseffektivt, lägre miljöpåverkan och underhållsfriheten utgör några av dessa. Utforska vilken LPS-lösning som passar dina kunder. 

Pumpstationer

LPS 2000-serien är ett systemkoncept inom lätt tryckavlopp från Skandinavisk Kommunalteknik. Pumpstationer som går att anpassa efter olika förutsättningar och fastighetstyper.

NPS 600 – Pumpstation

NPS600 pumpstation används för att pumpa avloppsvatten till närmaste kommunala självfall eller till en avloppstank dit man inte kan nå med självfall.

Lägga avlopp

Lägg ett miljövänligt avlopp

Genom att lägga avlopp från SKT uppfyller du fastighetsägarens samtida krav om minskad miljöpåverkan. Med oss får du hållbara lösningar som ligger i takt med tiden – våra tryckavlopp och VA-verksamhet drivs i enlighet med Miljöbalken och Vattendirektivet.

Spara både pengar
och miljön

Låt oss guida dig till rätt vatten- och avloppslösning.

Vill du bli kontaktad av oss?

Fyll i dina uppgifter och få professionell hjälp!

Obligatoriskt