SKT levererar framtidens avloppssystem

Om Skandinavisk Kommunalteknik

Vi är en helhetsleverantör inom avloppssystem. Gör som 2 miljoner användare redan gjort – installera ett tryckavlopp från Skandinavisk kommunalteknik.

 

avloppssystem

45 år av nöjda kunder

Fyra decennier och över 600 000 installationer senare kan vi titulera oss marknadens ledande förmedlare av avloppssystem. Vår originalprodukt, tryckavloppet LPS®, är numera ett naturligt inslag i många fastigheter i hela Norden och Polen samt i Grekland, Ungern, Frankrike, Serbien och på Grönland.

Framgångsreceptet stavas kvalitet, hållbarhet och kunskap. Vi hjälper kunden hela vägen: rådgivning, projektering av VA-projekt, byggledning och dimensionering.

LPS – avloppssystem för alla sammanhang

Kommuner, samfälligheter eller enskilda anläggningar – LPS är ett flexibelt tryckavloppssystem som går att skräddarsy för alla scenarion och miljöer. Vi ritar och dimensionerar efter era behov och förutsättningar.

Varför är vi så övertygade om tryckavloppets överlägsenhet? LPS går att implementera på platser där ett konventionellt självfallssystem hade varit omöjligt eller mycket kostsamt att installera. Vid exempelvis kuperad terräng, stora höjdskillnader, långt avstånd mellan fastigheter och närhet till sjö eller hav. Men det är inte den enda fördelen med våra tryckavlopp:

  • Kostnadseffektiv lösning – lägre anläggningskostnader
  • Lägre miljöpåverkan
  • Underhållsfritt: problemfritt
  • Hållbar lösning – inte temporär

Ett hållbart avloppssystem

Vår vision är att erbjuda avloppsprodukter som gör minimalt klimatavtryck. Med vårt tryckavlopp får du ett avlopp som skonar din närmiljö. Du kan känna en trygghet i att SKT:s tryckavlopp och VA-verksamhet drivs i enlighet med Miljöbalken och Vattendirektivet.

I SKTs miljöpolicy anges att ingående material i våra produkter skall väljas ur ett hållbarhet- och miljöperspektiv samt enligt gällande föreskrifter. Det senaste tillskottet är CAS nr 7439-92-1 angående bly.

Här hittar du oss

Skandinavisk Kommunalteknik AB är verksamma i hela landet och har kontor i Täby, Mölndal, Lund, och Ljungby. Har du frågor om vårt erbjudande? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

NEWS-koncernen består av tre affärsområden:

  • Skandinavisk Kommunalteknik AB – förmedlar pumpsystem
  • FANN VA-teknik AB – rening för enskilt hushåll
  • Alunda Polyeten AB – tillverkande bolag

Spara både pengar
och miljön

Låt oss guida dig till rätt vatten- och avloppslösning.

Vill du bli kontaktad av oss?

Fyll i dina uppgifter och få professionell hjälp!

Obligatoriskt