Vi har kontor i  Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Småland, Skåne och Oslo och är öppna för placeringen som passar dig beroende på kompetens och  profil.

Vi är Skandinaviens största leverantör av lösningar för tryckavloppssystem och är specialiserade på att skräddarsy och leverera tryckavloppslösningar till kommuner, samfälligheter och enskilda anläggningar. Vi erbjuder tjänster och produkter inom tryckavlopp; rådgivning, projektering, byggledning samt komponenter och material för tryckavloppssystem och närliggande områden såsom vattenförsörjning.

Vi söker dig som är självständig, utåtriktad och gillar att göra affärer. Du har med fördel en bred kompetens och nätverk inom vatten och avlopp (VA). Du trivs med stor variation av arbetsuppgifter och kan både vara strukturerad och flexibel .

Hos oss är arbetet omväxlande och dynamiskt. Vår organisation är liten vilket innebär att du har möjlighet att påverka och växa i din roll.

Har du tidigare erfarenhet av VA-projekt hos kommun, entreprenör eller konsult är det en fördel, men det viktigaste är att du trivs med oss och vi med dig.

Om du är intresserade att veta mer vänligen kontakta vår VD Tomas Hörman på tel 08-595 00 573 eller skicka in ditt CV till info@kommunalteknik.se

Vill du posta din ansökan så skickar du CV till

Skandinavisk Kommunalteknik AB, Box 1444, 183 14 Täby

 

Jobba med vatten och avlopp