SKT satser videre på trykkavløp i Norge

SKT satser videre på trykkavløp i Norge og har ansatt Erik Stensrud som ny daglig leder.

Erik Stensrud kommer att leda SKTs satsning i Norge

Skandinavisk Kommunalteknikk AS (SKT) tar nya steg för att säkra fler projekt inom tryckavlopp. Nyligen anlitades en ny chef för verksamheten i Norge  och rekrytering pågår för att stärka upp organisationen ytterligare.

Tryckavlopp är ett smart alternativ till självfall både i glesbebyggelse och i tätbefolkade områden med en mer planerad infrastruktur. Som en specialist inom området har SKT byggt kompletta anläggningar för tryckavlopp under många år i Norge. Efter en period med något lägre aktivitet kommer vi nu ta nya steg för att ta större marknadsandelar.

Som en del av initiativet anställdes nyligen Erik Stensrud som chef för SKT. Verksamheten i Norge är ett dotterbolag till koncernen med samma verksamhet i Sverige. Stensrud kommer från en position som försäljningschef VA på Heidereich.

Erik har en solid bakgrund inom vatten- och avloppsindustrin och kommer att bidra till att stärka SKTs framtida utveckling i Norge. Erik kommer att leda organisationen från kontoret i Drøbak.

– Tryckavlopp är ett spännande område och vi ser en stor potential i Norge. Med vår solida erfarenhet bakom oss kan vi erbjuda kompletta installationer där vi tar fullt ansvar för konstruktion och funktion.

SKT har totalt installerat runt 10 000 pumpar i Norge och i Sverige där SKT varit aktiva i 45 år har cirka 70 000 pumpar installerats (globalt 600 000).

Fler nyheter

Kom och träffar oss på Nordbygg på Stockholmsmässan och prata tekniska VA-lösningar, äldre projekt som behö...

Vi har ingått ett samarbete tillsammans med Ambiductor.

Kom och träffar oss på Vatten2023 på Svenska Mässan i Göteborg och prata tekniska VA-lösningar, ä...

Spara både pengar
och miljön

Låt oss guida dig till rätt vatten- och avloppslösning.

Vill du bli kontaktad av oss?

Fyll i dina uppgifter och få professionell hjälp!

Obligatoriskt