Sökes!

Skandinavisk Kommunalteknik söker ett projektledarproffs inom VA

Är det du?

Vi är Skandinaviens största leverantör av lösningar för tryckavloppssystem och är specialiserade på att skräddarsy och leverera tryckavloppslösningar till kommuner, samfälligheter och enskilda anläggningar. Vi erbjuder tjänster och produkter inom tryckavlopp; rådgivning, projektering, byggledning samt komponenter och material för tryckavloppssystem och närliggande områden såsom vattenförsörjning.
Nu behöver vi en flexibel, ambitiös, nyfiken ingenjör till vårt kontor i Lund, som har förmågan att ta egna initiativ, är bekväm med att informera och tala inför folk, men framförallt kan hjälpa våra kunder till de bästa VA-lösningarna för dem inom tryckavlopp! Det kanske är du?

Klarar du utmaningen att vara flexibel och strukturerad samtidigt?

Hos oss kommer du att arbeta med att projektera och marknadsföra tryckavloppssystem till kommuner och samfälligheter i omvandlingsområden främst i södra Sverige. Du ansvarar för att utarbeta den bästa och effektivaste lösningen utifrån kundens behov, från det första planeringsmötet till projektering och vidare till installation och driftssättning av systemet. I rollen ingår information och rådgivning till kund, projektering, ansvar för projektekonomi och upphandlingar samt att hålla i entreprenader.

Du arbetar självständigt och tar ansvar för att framgångsrikt utveckla och vidmakthålla vår marknad. Detta ställer stora krav på medarbetarna men i gengäld har du en stor frihetsgrad att bearbeta marknaden som fungerar bäst för dig, så länge du kan visa resultat. Kort och gott; mycket frihet under stort ansvar!

Teknisk profil

Vi söker dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund från antingen studier eller arbetsliv, gärna med erfarenhet från markentreprenader. Har du tidigare erfarenhet av VA-projekt hos kommun, entreprenör eller konsultföretag är det ett stort plus.

När kan du börja?

Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. I och med att vi löpande värderar de ansökningar vi får in, och tillsätter befattningen så snart vi hittat rätt person, vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Skicka din ansökan till Svante Norén; svante.noren@kommunalteknik.se.


Plats: Lund

Lön och andra förmåner: Skandinavisk Kommunalteknik erbjuder en utmanande tjänst i ett framgångsrikt, dynamiskt och expansivt företag. Lön och övriga förmåner kommer att ställas i relation till de krav och förväntningar som finns, samt på personens bakgrund och erfarenhet.

Har du frågor, kontakta: Svante Norén, tel. 076-765 57 66

Fler nyheter

Kom och träffar oss på Nordbygg på Stockholmsmässan och prata tekniska VA-lösningar, äldre projekt som behö...

Vi har ingått ett samarbete tillsammans med Ambiductor.

Kom och träffar oss på Vatten2023 på Svenska Mässan i Göteborg och prata tekniska VA-lösningar, ä...

Spara både pengar
och miljön

Låt oss guida dig till rätt vatten- och avloppslösning.

Vill du bli kontaktad av oss?

Fyll i dina uppgifter och få professionell hjälp!

Obligatoriskt