Vi söker en VA-projektledare i Stockholm

Trivs du att arbeta med att skapa goda kundrelationer och tekniskt komplexa projekt inom VA? SKT erbjuder dig en spännande roll där du är med och påverkar Sveriges miljö och hållbarhet.

Om tjänsten

Som Säljande Projektledare på Skandinavisk Kommunalteknik har du uppgiften att utveckla affären och skapa lönsamma kundrelationer inom ditt ansvarsområde. I arbetet kommer du att genomföra kundbesök, VA-utredningar, dimensioner/projektera samt offerera och driva igenom affärer. Du kommer att arbeta med såväl nykundsbearbetning som att förvalta redan befintliga kunder. Kunderna är framförallt kommuner och samfälligheter.

I detta ansvar ingår det exempelvis att:

  • Övergripande ansvar för försäljning och kundnöjdhet
  • Relationsbyggande hos befintliga kunder samt nykundsbearbetning
  • Ansvara för framtagande av VA-utredningar samt projektering av LPS system
  • Identifiera och genomföra resultatdrivande förbättringsarbete
  • Dimensionering och projektering av vatten och avlopp
  • Förfrågningsunderlag enligt AMA, både att skriva och att läsa
  • Löpande uppföljning av produktion och planering

Rollen rapporterar till Regionchef Mellan/Norr och är placerad i Täby eller Eskilstuna. För rätt profil finns det också möjlighet att utgå från annan ort. Resor om cirka tio övernattningar per år förekommer, varför B-körkort är ett krav.

banner-3

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du har en utbildning inom VA eller närliggande teknisk disciplin. Du har erfarenhet av VA-arbete och Cad, samt tar med lätthet till dig nya IT-system. Du trivs med att arbeta i projektform och har tidigare ansvarat för projektekonomi. I rollen är kunden central och vi ser att du har god erfarenhet av arbete med kund och av försäljning. Har du erfarenhet av nykundsbearbetning är det meriterande. Även kunskap inom omvärldsbevakning är ett plus.

Utöver svenska bör du prata och skriva engelska obehindrat.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är kommunikativ och med lätthet och tydlighet kan kommunicera både internt och med kunder. Kundvård är en central del av rollen och du förväntas bygga förtroendefulla relationer med kunderna. Vi ser också att du har en ödmjuk approach och är prestigelös i ditt bemötande. Vidare är du affärsmässig och har ett driv framåt.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Skandinavisk Kommunalteknik med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka här. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Läs mer här

Fler nyheter

Kom och träffar oss på Nordbygg på Stockholmsmässan och prata tekniska VA-lösningar, äldre projekt som behö...

Vi har ingått ett samarbete tillsammans med Ambiductor.

Kom och träffar oss på Vatten2023 på Svenska Mässan i Göteborg och prata tekniska VA-lösningar, ä...

Spara både pengar
och miljön

Låt oss guida dig till rätt vatten- och avloppslösning.

Vill du bli kontaktad av oss?

Fyll i dina uppgifter och få professionell hjälp!

Obligatoriskt