Jobba med vatten och avlopp

Innesupport / VA-projektör

Vi är Skandinaviens största leverantör av lösningar för tryckavloppssystem och är specialiserade på att skräddarsy och leverera tryckavloppslösningar till kommuner, samfälligheter och enskilda anläggningar. Vi erbjuder tjänster och produkter inom tryckavlopp; rådgivning, projektering, byggledning samt komponenter och material för tryckavloppssystem och närliggande områden såsom vattenförsörjning.

Nu behöver vi förstärka organisationen i SydVäst med en innesupport att stötta projektledarna i Göteborg, Jönköping och Lund. Kanske har Du en bakgrund som konsult eller kanske har Du suttit på kommunen ett par år men vi förutsätter att Du har en lättare förståelse för VA.

Klarar du utmaningen att vara flexibel och strukturerad samtidigt?

Hos oss kommer Du huvudsakligen att arbeta med pågående projekteringar, att färdigställa förfrågningsunderlag och sammanställa relationshandlingar. Du kan komma att bli den första kontakten våra kunder har med SKT eftersom vår tanke är att Du ska försöka hålla dig kring kontoret.

Du arbetar självständigt men i samarbete med projektledarna i regionen. På vårt kontor i Krokslätts fabriker har tre projektledare idag sin bas där alla har olika inriktning. Du, som innesupport, är tänkt att bistå projektledarna med stöd i deras arbete. Eftersom vi är ett relativt litet bolag är Din personlighet viktig och att Du ska passa in i gruppen och bidra till ett positivt arbetsklimat. Vi ser gärna kvinnliga sökanden och vi söker en kandidat med några års erfarenhet.

Teknisk profil

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund från antingen studier eller arbetsliv, gärna med erfarenhet från markentreprenader. Har Du tidigare erfarenhet av VA-projekt hos kommun, entreprenör eller konsultföretag är det ett stort plus.

Vi ser gärna att Du har erfarenhet av VA-projektering såsom:

  • Rita i auto-cad
  • Dimensionera vatten och avlopp
  • Förfrågningsunderlag enligt AMA, både att skriva och att läsa dem
  • Erfarenhet av kundhantering

När kan du börja?

Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. I och med att vi löpande värderar de ansökningar vi får in, och tillsätter befattningen så snart vi hittat rätt person, vill vi gärna ha din ansökan snarast möjligt.

Sänd din ansökan till nyanstallning@kommunalteknik.se

Spara både pengar
och miljön

Nytt avloppssystem? Låt oss guida dig rätt!

Spara både pengar
och miljön

Låt oss guida dig till rätt vatten- och avloppslösning.

Vill du bli kontaktad av oss?

Fyll i dina uppgifter och få professionell hjälp!

Obligatoriskt