installera avlopp

LPS-guiden – vilket avlopp ska jag installera?

Att installera avlopp kräver god planering och att välja rätt avloppssystem för rätt behov. Skandinavisk Kommunaltekniks helhetslösning inom avlopp, vår originalprodukt LPS, innehåller pumpstationer för alla scenarion, miljöer och hushållstyper. Nedan har vi sammanställt en guide för vilken LPS-produkt du ska välja när det är dags att installera avlopp.

LPS 2000E
Har du ett hushåll med normal förbrukning, t.ex. en villa eller fritidshus? Då är denna kraftfulla avloppspumpstation rätt val.

LPS 2000EX
En avloppspump med stor pump som är anpassat för dig med ett hushåll med större vattenförbrukning.

LPS 2000D & LPS 2000Q
Två LPS-modeller med hög kapacitet och säkerhet för storförbrukare. Det vill säga exempelvis ett hotell, restaurang eller skola. LPS2000Q är den mest kraftfulla avloppspumpstationen i LPS-familjen.

LPS 2000EI
Denna avloppspumpstation är lågbyggd och ska placeras inomhus. Den kan t.ex. installeras i en källare.

LPS 2000EIV2
En lågbyggd tank som är anpassad för enfamiljshus där tomten kräver omfattande sprängningar. LPS2000EIV2 är isolerad och har ett inbyggt frostskydd för kalla vintrar.

Har du fortfarande frågor om vilket avlopp du ska installera? Låt SKT leda dig rätt. Vi levererar och skräddarsyr samtliga komponenter som krävs för en komplett avloppsinstallation. Att installera avlopp ligger i vårt DNA, vilket över fyra verksamma årtionden och 600 000 installationer är ett tydligt bevis på. Med kvalitet, hållbarhet och kunskap som ledstjärnor kan vi idag titulera oss marknadens ledande förmedlare av avloppssystem.

Fler nyheter

Kom och träffar oss på Vatten2023 på Svenska Mässan i Göteborg och prata tekniska VA-lösningar, ä...

Espen Røren Johansen tillträder som ny landschef i Norge

Spara både pengar
och miljön

Låt oss guida dig till rätt vatten- och avloppslösning.

Vill du bli kontaktad av oss?

Fyll i dina uppgifter och få professionell hjälp!

Obligatoriskt